Schoenspoor vergelijker

PrideLogo

Automatische schoenspoor vergelijker

PRIDE is een applicatie waarmee in de eerste plaats een landelijk of internationaal referentiebestand kan worden opgebouwd. Een gezamenlijk referentiebestand is waardevol omdat dan niet iedere schoenspoordeskundige zijn eigen bestand hoeft te creëren en te onderhouden. Een gezamenlijk bestand is logischerwijs ook veel vollediger. In het bestand kan vervolgens automatisch gezocht worden. Voor het vergelijken van schoensporen met referentieafdrukken of andere schoensporen zijn geen voorbereidingen nodig. Het toevoegen van een digitale afbeelding van het schoenspoor is voldoende voor de schoenspoorvergelijker om een zoekopdracht te starten in de database.

Zo kan er op basis van een aangetroffen spoor gezocht worden naar de bijbehorende referentieafdruk. Andersom zoeken is daarnaast ook mogelijk in PRIDE. Op basis van een referentieafdruk kan gezocht worden naar sporen die zijn aangetroffen op verschillende plaatsen delict. Deze zoekopdrachten worden volledig automatisch verricht en dit gebeurd op basis van de afbeeldingsvergelijker. Daarnaast kunnen er diverse filters worden toegevoegd aan een zoekopdracht zodat er heel specifiek gezocht kan worden naar overeenkomende sporen in dezelfde periode of bijvoorbeeld locatie. Op dit moment zijn referentiebestanden beschikbaar voor schoenen en autobanden, maar het systeem is dusdanig opgebouwd dat ook referentiebestanden opgebouwd kunnen worden voor bijvoorbeeld vuurwapens en tatoeages.

 

Schoenspoor vergelijker PRIDE

Schoenspoor vergelijker PRIDE

Voordelen PRIDE

  • Bespaart veel tijd
  • Resultaat is snel beschikbaar
  • 100 % betrouwbaar
  • Gezamenlijke database is vollediger
  • Toont meerdere resultaten

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u eens met ons uw wensen wilt bespreken. Wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat.

 Brochure Pride

 


U wilt uw bedrijfsprocessen optimalizeren? Wij denken met u mee