Continu patiënten monitoring

Logo-HC-text-1

Healthy Chronos maakt het mogelijk om continu patiënten te monitoren. Healthy Chronos bestaat uit een platform en een app. De vitale functies worden gemeten met sensoren die verwekt zijn in een wearable. De gemeten waarden worden via een smartphone of tablet doorgestuurd naar het sensor onafhankelijken platform. Met onafhandelijke wordt bedoelt dat iedere willekeurige wearable gekoppeld en gebruikt kan worden.  Healthy Chronos is inzetbaar in de preoperatieve -, de chirurgische – , de postoperatieve – en de herstelperiode. De met de sensoren verzamelde fysiologische gegevens worden gebruikt door verpleegkundigen en artsen om de gezondheidstoestand van patiënten te monitoren. De grote hoeveelheid gegevens die van een patiënt verzameld wordt door Healthplus.ai, gebruikt om op basis van machine learning voorspellingen te doen over de gezondheidssituatie van patiënten.

Healthy Chronos is ontworpen rond de behoeften van de gebruiker en combineert een eenvoudige interface met sterke analytische mogelijkheden en biedt inzicht in de gezondheidssituatie van patiënten

Gemeten waarden van individuele patiënten worden verzonden naar het dashboard van Healthy Chronos, waardoor clinici een one-stop overzicht van de patiëntgegevens krijgen. Healthplus’ AI-aangedreven voorspellende intelligentie vergemakkelijkt de klinische besluitvorming en waarschuwt na een operatie voor infecties wanneer deze zich voordoen. Dit heeft het potentieel om de reactietijd sterk te verkorten en de resultaten voor de patiënt te verbeteren voor een van de meest voorkomende infecties in de gezondheidszorg, die tot 9% van de chirurgische patiënten treft en verantwoordelijk is voor 3,2 miljard aan toe te rekenen kosten per jaar in de Amerikaanse ziekenhuizen voor acute zorg. Met verdere algoritmes in ontwikkeling is de kracht van het platform klaar voor groei en extra besparingen.

HC-Integration-Map

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van Healthy Chronos in het ziekenhuis dan betekent dit dat patiënten voortdurend kunnen worden gemonitord met een minimum aan invasieve controles en manchetten. Subtiele veranderingen in de achteruitgang van de patiënt worden eerder gedetecteerd, waardoor ongewenste voorvallen worden voorkomen.

Healthy Chronos, een open ecosysteem, integreert zich in bestaande informatiesystemen in plaats van nieuwe informatiesilo’s te creëren.

Zorgverleners zullen hun patiënten niet langer uit het oog verliezen bij de deuren van het ziekenhuis. Buiten het ziekenhuis stelt Healthy Chronos zorgverleners in staat om de kosten te verlagen en tegelijkertijd dezelfde kwaliteit van zorg te bieden. Dankzij het gebruik van Healthy Chronos zijn zorgverleners er zeker van dat ze na ontslag nog steeds toegang hebben tot live medische gegevens van patienten.

Healthy Chronos is een samenwerking met het  doel om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop de zorg op de algemene afdeling wordt verleend, Door gegevens te verstrekken waar deze nodig zijn en door informatie over vitale functies binnen handbereik van de verpleegkundige te brengen, waar hij of zij zich ook bevindt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo en zie de kracht van echt gedigitaliseerde patiëntenzorg uit de eerste hand.

Bezoek voor meer informatie: http://healthychronos.eu/

Referenties:
1. European Centre for Disease Prevention and Control. Annual Epidemiological Report 2016 – Surgical site infections. [Internet]. Stockholm: ECDC; 2016 [cited 2019.07.02]
2. Zimlichman E, Henderson D, Tamir O, Franz C, Song P, Yamin C, Keohane C, Denham C & Bates D. Health Care–Associated Infections. JAMA Internal Medicine


U wilt uw bedrijfsprocessen optimalizeren? Wij denken met u mee