Wie we zijn

HOBBIT IMAGING SOLUTIONS is een softwarebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van software ontwikkeling en onderhoud. We zijn gespecialiseerd in het bedenken en maken van intuïtieve en gebruikesvriendelijke software voor complexe problemen en bedrijfsprocessen.

Wie we zijn

 

Sinds 1993 werkt HOBBIT samen met de forensische opsporing aan verschillende software programma’s. We hebben onder andere producten ontwikkeld voor de dienst Forensische Opsporing van de Nationale Politie waarbij bijvoorbeeld patroonherkenning een grote rol speelt.  Voor het oplossen van planningsvraagstukken hebben wij algoritmes ontworpen die de optimale combinaties van grote groepen van afhankelijke factoren berekenen. Voor complexe zogeheten combinatorische optimalisatieproblemen, zoals logistieke problemen en planningsvraagstukken, welke in principe niet met de hand kunnen worden opgelost, hebben wij generieke algoritmen ontworpen die een optimale combinatie van alle onderling afhankelijke variabelen berekenen. Verder hebben wij modules ontwikkeld voor roosteren, voortgangsrapportage/bewaking, tijdregistratie en financiële software.

 

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u met ons uw wensen wilt bespreken. Wij denken graag met u mee voor een oplossing op maat.


U wilt uw bedrijfsprocessen optimalizeren? Wij denken met u mee